Кошик
18 відгуків
Reborn Corporation
+380 (98) 999-95-55

Угода користувача

Політика конфіденційності

Загальні положення

Управління даними інтернет-магазина, і сайта https://domovoy.com.ua/ , код ЄДРПОУ 2953413786, ФОП Василенко В.В., зареєстрованою і діючою відповідно до вимог законодавства України.

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі — «Політика») встановлює порядок здійснення обробки персональних даних, види персональних даних, що збираються, мету використання таких персональних даних, взаємодію Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних і звернення з будь-якими запитаннями, які можуть у вас виникнути щодо практики захисту персональних даних.

Збір та використання персональних даних

Власником і розпорядником персональних даних користувачів є ФОП Василенко В.В.

Якщо ви покупець, який використовує сайт, ми можемо збирати наступну інформацію про вас:

 

Що ми збираємо

Мета збору

Інформацію, яку ви надаєте нам про себе та свій бізнес, наприклад, ваше ім'я, назву компанії, адресу, адресу електронної пошти та номер телефону.

1. Надати вам використання нашої платформи та інших супутніх послуг (наприклад, підтвердити вашу особистість, зв'язатися з вами щодо питань, пов'язаних з платформою, виставити вам рахунок). 2. Для реклами та маркетингу продуктів або функцій для вас. 3. Для дотримання вимог законодавства.

Інформацію про те, як ви отримуєте доступ до веб-сайтів Хорошопу, вашого облікового запису та нашої платформи, включаючи інформацію про пристрій та браузер, які ви використовуєте, ваше мережеве підключення, вашу IP-адресу та відомості про те, як ви переглядаєте наші веб-сайти і платформу. Ми збираємо частину цієї інформації, використовуючи cookie або інші подібні технології безпосередньо з вашого пристрою.

1. Щоб надати вам можливість використовувати нашу платформу та інші пов'язані з нею послуги та покращити її (наприклад, визначити способи спрощення використання або навігації нашою платформою). 2. Щоб персоналізувати платформу для вас (наприклад, показати датагрід адмінпанелі з обраними вами настройками). 3. Для реклами та маркетингу продуктів або функцій для вас.

Копії посвідчення особи, виданого урядом, які ви нам надаєте.

1. Якщо нам необхідно підтвердити вашу особу (наприклад, щоб захистити вас від крадіжки або шахрайства). 2. Щоб переконатися, що ми говоримо з вами, якщо ви зв'яжетеся з нами. 3. Для дотримання вимог законодавства.

Якщо ви використовуєте наші Звіти та надали нашому додатку доступ до Google Analytics, то ми можемо збирати інформацію про кількість переглядів вашого сайту за певну дату.

Щоб надати вам можливість використовувати всі типи наших Звітів (наприклад, відобразити в Звітах воронку конверсії).

Якщо ви клієнт, що користується послугами, здійснює покупки або відвідує інтернет-магазин на Платформі, ми можемо збирати наступну інформацію про вас:

 

Що ми збираємо

Мета збору

Інформацію, яку ви надаєте про себе, таку як ваше ім'я, адреса доставки, адреса електронної пошти, номер телефону та інформація про оплату.

Надати продавцям наші послуги та дати їм можливість керувати своїм бізнесом, наприклад, щоб вони могли здійснювати транзакції, виконувати замовлення і зв'язуватися з вами щодо нових продуктів або пропозицій.

Якщо ви реєструєтесь або входите до облікового запису сайту Платформи через обліковий запис Google, Facebook, Linkedin, Vkontakte, ми можемо збирати інформацію, що стосується вашого профілю, а саме: ім'я, адреса електронної пошти, фотографія вашого профілю.

Надати продавцям наші послуги та дати їм можливість керувати своїм бізнесом, наприклад, щоб вони могли здійснювати транзакції, виконувати замовлення і зв'язуватися з вами щодо нових продуктів або пропозицій.

Інформацію про те, як ви отримуєте доступ до веб-сайтів Хорошопу, вашого облікового запису та нашої платформи, включаючи інформацію про пристрій та браузер, які ви використовуєте, ваше мережеве підключення, вашу IP-адресу та відомості про те, як ви переглядаєте наші веб-сайти і платформу. Ми збираємо частину цієї інформації, використовуючи cookie або інші подібні технології безпосередньо з вашого пристрою.

Надати продавцям наші послуги та дати їм можливість керувати своїм бізнесом (наприклад, надати їм аналітику про те, скільки людей відвідує їх магазин, і допомогти їм усунути недоліки та покращити свій магазин).

Якщо ви відвідувач сайту https://domovoy.com.ua, ми можемо збирати наступну інформацію про вас:

 

Що ми збираємо

Мета збору

Інформацію про вас, яку ви надаєте нам про себе, наприклад ваше ім'я, адреса, адреса електронної пошти та номер телефону.

1. Щоб надати вам можливість використати та поліпшити додаток або службу, яку ви намагаєтеся використати (наприклад, зв'язатися з вами з приводу продажу інтернет-магазину Платформи у відповідь на залишену заявку). 2. Для реклами та маркетингу продуктів або функцій для вас.

Інформацію про те, як ви отримуєте доступ до веб-сайтів Хорошопу, вашого облікового запису та нашої платформи, включаючи інформацію про пристрій та браузер, які ви використовуєте, ваше мережеве підключення, вашу IP-адресу та відомості про те, як ви переглядаєте наші веб-сайти і платформу. Ми збираємо частину цієї інформації, використовуючи cookie або інші подібні технології безпосередньо з вашого пристрою.

Для забезпечення використання вами наших веб-сайтів і пов'язаних з ними послуг і для їх покращення (наприклад, визначення способів спрощення використання чи навігації на нашій платформі).

2. Для реклами та маркетингу продуктів або функцій для вас.

При використанні окремих сервісів Платформи (наприклад, авторизації через Facebook), нам може знадобитися додаткова інформація про вас. Яка саме інформація і як ми її будемо використовувати буде описано у вікні підтвердження запиту.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, як інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні і світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Обробка персональних даних

Обробка та зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Платформи. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в Базі персональних даних або в окремій таблиці Бази даних Платформи.

Місце зберігання та обробки персональних даних знаходиться за адресою: OVH, Roubaix, France, 2 Rue Kellermann, 59100.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються протягом терміну не більшого, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Після того, як суб'єкт персональних даних перестає бути користувачем Платформи, його персональні дані також автоматично видаляються.

Для видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які обробляються Компанією, будь ласка, звертайтеся до Компанії: за електронною поштою kompua@gmail.com або напишіть листа на адресу: 50000, Україна, м. Кривий Ріг, вул. Мусоргського, 8

Файли cookie

Що таке cookie?

Файли cookie — це невеликі текстові файли, розміщені на пристрої, який ви використовуєте для доступу до сайтів Платформи. Вони містять інформацію, яка збирається з вашого пристрою і відправляється назад на сайти при кожному наступному їхньому відвідуванні для того, щоб пам'ятати ваші дії та вподобання через певний час.

Які cookie ми використовуємо та навіщо?

На Сайтах використовуються наступні типи файлів cookie:

  • строго необхідні файли cookie / технічні файли cookie: ці файли cookie необхідні для роботи Платформи та надання вам всіх її функцій; крім усього іншого, вони дозволяють Платформі ідентифікувати ваше апаратне й програмне забезпечення, включаючи тип вашого браузера;
  • статистичні / аналітичні файли cookie: ці файли cookie дозволяють розпізнавати користувачів, підраховувати їхню кількість і збирати інформацію, таку як здійснені вами операції на сайтах платформи, включаючи інформацію про відвідані вами веб-сторінки та контент, який ви отримуєте;
  • технічні файли cookie: ці файли cookie збирають інформацію про те, як користувачі взаємодіють з Платформою, що дозволяє виявляти помилки й тестувати нові функції для підвищення продуктивності Платформи;
  • функціональні файли cookie: ці файли cookie дозволяють надавати певні функції, щоб полегшити використання вами сайтів Платформи, наприклад, зберігаючи ваші уподобання (наприклад, обрану мову);
  • (сторонні) файли відстеження / рекламні файли cookie: ці файли cookie збирають інформацію про користувачів, джерела трафіку, відвідані сторінки та рекламу, відображену для вас, а також ту, по якій ви перейшли на рекламовану сторінку. Вони дозволяють відображати рекламу, яка може вас зацікавити, на основі аналізу Персональної інформації, зібраної про вас. Вони також використовуються в статистичних та дослідницьких цілях.

 

Ми розміщуємо наступні файли cookie для відвідувачів інтернет магазину:

Cookie, необхідні для функціонування магазину

Назва cookie

Призначення

PHPSESSID

Використовується для вказання ідентифікатора сесії, збереженої на веб-сервері

У магазинах Платформи ми використовуємо інструменти від наступних третіх сторін, які можуть розміщувати файли cookie:

Ми використовуємо в магазинах

Третя сторона

Опис

Політика конфіденційності

Intercom

Ми використовуємо Intercom для керування нашими взаємодіями з клієнтами.

https://www.intercom.com/terms-and-policies#privacy

Крім того, продавцями на їх сайтах можуть бути використані пікселі, теги та інші інструменти від наступних третіх сторін, які можуть, в свою чергу, розміщувати файли cookie:

Можуть використовуватися продавцями в магазинах

Третя сторона

Опис

Політика конфіденційності

Google

Можуть бути використані Google AnalyticsGoogle AdWordsGoogle Tag Manager, щоб оцінити, як користувачі взаємодіють з сайтом.

https://policies.google.com/privacy

Яндекс

Може бути використана Яндекс Метрика, щоб оцінити, як користувачі взаємодіють з сайтом.

https://yandex.ru/legal/confidential/

Facebook

Можуть бути використані Facebook PixelFacebook SDK, щоб оцінити, як користувачі взаємодіють з сайтом.

https://www.facebook.com/privacy/explanation

Convead

Може бути використаний Convead, щоб оцінити, як користувачі взаємодіють з сайтом.

https://convead.com/terms-and-conditions/

Binotel

Може бути використаний Binotel Call Tracking, щоб відобразити номер телефону на сайті, в залежності від джерела переходу відвідувача.

https://www.binotel.ua/policy/privacy-policy

Коли відвідувачі заходять на сайт https://domovoy.com.ua, ми розміщуємо наступні cookie:

Cookie, необхідні для функціонування сайту

Назва cookie

Призначення

PHPSESSID

Використовується для вказування ідентифікатора сесії, збереженої на веб-сервері

slang

Використовується для вказування варіанта перекладу інтерфейсів, що відображається у користувача.

Cookie для складання звітів та аналітики

Назва cookie

Призначення

sbjs_current

Використовується для визначення джерела трафіку.

sbjs_current_add

Використовується для визначення джерела трафіку.

sbjs_first

Використовується для визначення джерела трафіку.

sbjs_first_add

Використовується для визначення джерела трафіку.

sbjs_migrations

Використовується для визначення джерела трафіку.

sbjs_session

Використовується для визначення джерела трафіку.

sbjs_udata

Використовується для визначення джерела трафіку.

Також ми використовуємо на сайті https://domovoy.com.ua пікселі, теги та інші інструменти від наступних третіх сторін, які можуть, в свою чергу, розміщувати файли cookie:

 

Третя сторона

Опис

Політика конфіденційності

Google

Ми використовуємо Google Analytics, Google Tag Manager, щоб оцінити, як користувачі взаємодіють з сайтом.

https://policies.google.com/privacy

Facebook

Ми використовуємо Facebook Pixel, щоб оцінити, як користувачі взаємодіють з сайтом.

https://www.facebook.com/privacy/explanation

Woopra

Ми використовуємо Woopra, щоб оцінити, як користувачі взаємодіють з сайтом.

https://www.woopra.com/privacy

Intercom

Ми використовуємо Intercom для управління нашими взаємодіями з клієнтами.

https://www.intercom.com/terms-and-policies#privacy

Getsitecontrol

Ми використовуємо Getsitecontrol, щоб розміщувати на сайті форми та спливаючі вікна для зв'язку з аудиторією.

https://getsitecontrol.com/privacy/

Як довго файли cookie зберігаються на вашому пристрої?

Компанія використовує інформацію, що міститься в файлах cookie лише в зазначених вище цілях, після чого зібрані дані будуть зберігатися на вашому пристрої протягом періоду, який може залежати від відповідного типу файлів cookie, але не перевищуючи терміну, необхідного для досягнення їх мети, після чого вони будуть автоматично видалені з Вашої системи.

Як контролювати cookie?

Ви можете контролювати та керувати файлами cookie різними способами. Пам'ятайте, що видалення або блокування файлів cookie може негативно вплинути на ваш користувацький досвід, і деякі частини нашої платформи можуть перестати бути повністю доступними.

Більшість браузерів автоматично приймають файли cookie, але ви можете вибрати, чи приймати файли cookie чи ні, за допомогою елементів управління вашого браузера, які часто можна знайти в меню «Інструменти» або «Налаштування» вашого браузера. Додаткову інформацію про те, як змінити настройки браузера або як блокувати, керувати або фільтрувати файли cookie, можна знайти в файлі довідки вашого браузера або на таких сайтах, як: www.allaboutcookies.org.

Багато хто з перерахованих вище сторонніх рекламних та інших сервісів відстеження пропонують вам можливість відмовитися від своїх систем відстеження. Ви можете дізнатися більше про інформацію, яку вони збирають, і про те, як відмовитися, перейшовши за посиланнями на політики конфіденційності, які перераховані вище.

Безпека неповнолітніх

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Компанія дуже серйозно ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття, в зв'язку з чим, зі свого боку, компанія звертається до батьків з проханням пояснити своїм дітям питання безпеки в інтернеті, їхню конкретну мету та необхідність використання тих чи інших сервісів платформи.

Взаємодія Компанії з третіми особами стосовно персональних даних

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених у даній Політиці. Компанія розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід'ємним змістом, у тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно та усвідомлено переданої останніми Компанії.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході за посиланням на інші веб-сайти, дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв'язку з чим, Компанія рекомендує ознайомитися з політикою в сфері конфіденційності та персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Ви можете бути ідентифіковані.

Конфіденційність активності суб'єкта персональних даних на Сайті

Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту користувача, захищені відповідно до законодавства. Тобто, Компанія жодним чином або способом не порушує таємницю «активності» користувача при використанні останнім сервісів Сайту.

Захист персональних даних

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Компанії.

Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Компанія надає доступ до інформації та персональних даних тільки уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних відповідно до вимог Компанії.

Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом.

Умови доступу до персональних даних

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди користувача, наданої власнику персональних даних, на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Користувач має право на отримання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних із персональними даними, за умови зазначення прізвища, імені та по батькові, місця проживання (місця перебування) та реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, встановлених законом.

Доступ користувача до даних про себе здійснюється безкоштовно.

Відстрочка доступу користувача до своїх персональних даних не допускається.

Відстрочка доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п'яти календарних днів.

Повідомлення про відстрочку доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення.

Рішення про відстрочення або відмову в доступі до персональних даних може бути оскаржено до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або через суд.

Права суб'єкта персональних даних

Компанія доводить до Вашого відома інформацію про Ваші права як суб'єкта персональних даних, які врегульовано Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

  • знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних, або надати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

 

Для поновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яке Вами надано ФОП Василенко В.В. згідно цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються нами, будь ласка, звертайтеся за електронною поштою kompua@gmail.com або напишіть листа на адресу: 50000, Україна, м. Кривий Ріг, вул. Руданського, 11.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner